Value Driven Development

Bespaar tijd en geld !

Ons Werk

Perfect Drive helpt haar klanten te excelleren in de snel veranderde en innoverende, digitale wereld.  IT-oplossingen creëren wij intensief samen met de klant. De klant wordt begeleid in elke fase van het ontwikkeltraject. Van het genereren van ideeën, de technische ontwikkeling tot en met de implementatie en het onderhoud en monitoring van de applicatie.

Wij maken gebruik van een door onszelf ontwikkeld low code platform. Met low code kunnen applicaties ontwikkeld worden zonder daadwerkelijk de code opnieuw te hoeven schrijven. In plaats daarvan wordt met herbruikbare bouwstenen een applicatie gebouwd. Dit stelt ons in staat minder tijd te besteden aan de technische ontwikkeling en meer tijd te besteden aan het begrijpen wat onze klanten daadwerkelijk nodig hebben. De uitkomst hiervan is een tevreden klant, een korte ontwikkel cyclus dus lagere kosten en dat is waar wij het allemaal voor doen.

Ons Process

Voor iedere klant, groot of klein hanteren we hetzelfde process. Vanaf de intake bespreken we de functionaliteit die gewenst is en het speelveld waar we ons beiden in bevinden. Uit de intake bepalen we het uiteindelijke doel. Wat moet de oplossing kunnen en van daaruit bepalen we stap voor stap samen met de klant welke functionaliteiten we aan de applicatie toevoegen. Middels gekaderde bouwblokken ontwikkelen we in kort cyclische sprints het product. Iedere sprint spreken we af wat we in een periode van 2 weken ontwikkelen. Na deze 2 weken leveren wij de afgesproken functionaliteit op en wordt er iedere keer cyclisch waarde aan uw geautomatiseerd bedrijfsproces toegevoegd.

  • Intake

  • Agile Development

  • DevOps

  • Monitoring Solutions

Onze Klanten

EquNet

Tilly van Elmpt : “Perfect Drive is niet zomaar een software-ontwikkelbureau. Zij hebben een neus voor goede ideeën en gaan aan de slag met volle overgave”

SBC

Marcel van Houten: Samen met Perfect Drive hebben we het proces in kaart gebracht en in een half jaar had ik een werkende applicatie waarmee mensen claims geautomatiseerd konden indienen.

Yusen

Einar Zegwaard: “Perfect Drive presented us with an application idea/proposal that addressed a gap in our processes”

Ons Team

Vanuit jarenlange ervaring in de IT en vanuit ieder zijn expertise zijn wij gezamenlijk in staat om voor iedere klant de beste oplossing te bieden.

Arjan Mantjes

Arno Kuijper

Carl Klein

Expertise Gebieden

Development

CI/CD

Laravel/PHP

Agile/Scrum

Testing

DevOps

Monitoring

Data Analyse

Partners