EQUnet

Perfect Drive bouwt in opdracht van Equivalence samen aan de geautomatiseerde uitvoering van SV-regelingen, ZW en WIA wat een arbeidsintensief en bewerkelijk proces is. Met het gebruik van de softwareapplicatie EQUnet wordt dit eenvoudig, heeft u inzicht en weet u zeker dat er niets mis kan gaan. Daarbij heeft u de keuze om zelf met EQUnet aan de slag te gaan of om de werkzaamheden aan Equivalence uit te besteden.

EQUnet is een intelligente workflow- en taak-gestuurde oplossing voor de uitvoering van de Sociale Zekerheid. In deze video wordt ingezoomd op het proces Loonkostenvoordelen. EQUnet voert het proces volledig digitaal uit! EQUnet raadpleegt het doelgroepregister, verzorgt de uitvraag van een (doelgroep)status in uw eigen huisstijl en heeft de oplossing digitaal ondertekenen van machtigingen. EQUnet is 100% compliant en is gekoppeld aan uw HR- of salarissysteem. Kijk nu de video over EQUnet en neem contact op met Equivalence voor meer informatie en een gratis DEMO!

EQUnet biedt een overzichtelijk dashboard waarmee u real-time op de hoogte blijft van de voortgang en (financiële) resultaten van het proces. EQUnet begeleidt u door het proces middels taken en reminders. Termijnen voor aanvragen van bijvoorbeeld doelgroepverklaringen en het indienen van aanvragen Loonkostenvoordelen via de Loonaangifte worden gemonitord waardoor er niets fout kan gaan en u optimaal gebruikt maakt van de regeling.

Perfect Drive is niet zomaar een software-ontwikkelbureau. Zij hebben een neus voor goede ideeën en gaan aan de slag met volle overgave. Geen vraag is te gek, alle wensen en eisen worden zorgvuldig besproken en in een planning volgens de Agile/Scrum-methode uitgewerkt. Wat opvalt is hun interesse en bevlogenheid maar vooral ook het geduld om zaken te doorgronden en te vertalen naar de techniek en een gebruikersvriendelijke, intelligente applicatie. Zij hebben het voor elkaar gekregen om complexe materie en processen te vertalen naar software en binnen een half jaar een professionele, intelligente applicatie te ontwikkelen. Ik kan Perfect Drive dan ook van harte aanbevelen.

Tilly van Elmpt, Partner Equivalence