Privacyverklaring

Privacy Beleid
Deze privacy beleid/policy regelt de manier waarop Perfect Drive Consultancy B.V. (aangeduid als “wij”, “ons” en “onze”) informatie gebruikt, verwerkt, verzamelt, bijhoudt, opslaat en openbaar maakt van gebruikers (elk een “Gebruiker”) van de http://www.perfect-drive.nl (“Site” of ”Sites”). Dit privacy beleid is van toepassing op de site en alle producten, informatie en services die worden aangeboden door Perfect Drive Consultancy B.V.

Door Perfect Drive Consultancy B.V. Sites te bezoeken stemt u in met ons privacybeleid.

Uw privacy
Perfect Drive Consultancy B.V. streeft ernaar het vertrouwen van bezoekers van onze website te behouden. Wij respecteren uw privacy en verwerken uw persoonsgegevens alleen voor het doel waarvoor u ze heeft verstrekt en in overeenstemming met de Wet Bescherming Persoonsgegevens en de Telecommunicatiewet.

Deze privacy overeenkomst bevat informatie over wanneer en waarom we uw persoonlijke gegevens verzamelen, hoe we deze gebruiken, de beperkte voorwaarden waaronder we deze informatie aan anderen mogen bekendmaken en hoe we uw gegevens beschermen.

Wat we verzamelen

Wij kunnen de volgende informatie verzamelen:

contact informatie, zoals e-mail adres
demografische informatie zoals postcode, voorkeuren en interesses
andere informatie relevant voor klant onderzoeken en/of aanbiedingen
Uw privacy is voor ons van cruciaal belang. Bij Perfect Drive Consultancy B.V. hebben we een paar fundamentele principes.

Bezoekers van de website
Verzameling en gebruik van persoonlijke informatie
Persoonlijke informatie betekent alle informatie die kan worden gebruikt om u te identificeren, zoals uw naam, titel, telefoonnummer, e-mailadres of postadres.

We gebruiken verschillende producten om verkeer naar onze website te analyseren om de behoeften van onze bezoekers te begrijpen en om onze site voor hen voortdurend te verbeteren, zoals Google Analytics. We verzamelen alleen anonieme, verzamelde statistieken. Er zijn enkele services op onze website waarvoor u zich moet registreren. Bijvoorbeeld om onze nieuwsbrief te ontvangen. Als onderdeel van het registratieproces verzamelen wij uw persoonlijke gegevens. We gebruiken deze informatie om u nieuwsbrieven te sturen als u zich heeft aangemeld om ze te ontvangen. We zullen nooit e-maillijsten met aan bedrijven verkopen, verhuren of verhandelen voor marketingdoeleinden.

We kunnen persoonlijke informatie van gebruikers verzamelen op verschillende manieren, inclusief, maar niet beperkt tot, wanneer gebruikers onze site bezoeken, zich abonneren op de nieuwsbrief en ook met andere activiteiten, services, functies of bronnen die we beschikbaar stellen op onze site. Gebruikers kunnen worden gevraagd naar, indien van toepassing, naam en e-mailadres. Gebruikers kunnen onze site echter anoniem bezoeken. Wij zullen persoonlijke identificatie-informatie van Gebruikers alleen verzamelen als zij vrijwillig dergelijke informatie aan ons verstrekken. Gebruikers kunnen altijd weigeren persoonlijke identificatie-informatie te verstrekken, behalve dat dit hen kan beletten om deel te nemen aan bepaalde Site-gerelateerde activiteiten. Perfect Drive Consultancy B.V. verzamelt ook potentieel persoonlijk identificeerbare informatie zoals Internet Protocol (IP) -adressen voor ingelogde gebruikers en voor gebruikers die opmerkingen achterlaten. Perfect Drive Consultancy B.V. onthult alleen ingelogde IP-adressen van gebruikers en commentatoren onder dezelfde omstandigheden voor het gebruik en het onthullen van persoonlijk identificeerbare informatie zoals hierboven beschreven, behalve dat IP-adressen van bloggen en e-mailadressen zichtbaar zijn voor en onthuld aan de beheerders van de blog waar de opmerking was geplaatst.

Reacties
Wanneer bezoekers reacties op de site achterlaten, verzamelen we de gegevens die worden weergegeven in de reactie formulier, en ook het IP-adres van de bezoeker en de browser gebruik om spamdetectie te helpen.

Een geanonimiseerde reeks gemaakt op basis van uw e-mailadres (ook hash genoemd) kan aan de Gravatar-service worden verstrekt om te zien of u deze gebruikt. Het privacybeleid van de Gravatar-service is hier beschikbaar: https://automattic.com/privacy/. Na goedkeuring van uw opmerking is uw profielfoto zichtbaar voor het publiek in de context van uw opmerking.

Als u een reactie achterlaat, worden de opmerking en de metagegevens voor onbepaalde tijd bewaard.

Contact Formulier
Informatie die wordt ontvangen via ingediende contactformulieren wordt niet gebruikt voor marketingdoeleinden.

Media
Als u afbeeldingen naar de website uploadt, dient u het uploaden van afbeeldingen met ingesloten locatiegegevens (EXIF GPS) te vermijden. Bezoekers van de website kunnen locatiegegevens downloaden en extraheren uit afbeeldingen op de website.

Niet-persoonlijke identificatie-informatie
We kunnen niet-persoonlijke identificatie-informatie over Gebruikers verzamelen wanneer u interactie heeft met onze Site. Niet-persoonlijke identificatie-informatie kan de browsernaam, het type computer en technische informatie van de Gebruiker in verbinding met onze Site bevatten, zoals het besturingssysteem en de gebruikte internetproviders en andere soortgelijke informatie.

Hoe we verzamelde informatie gebruiken
Perfect Drive Consultancy B.V. kan persoonlijke informatie van gebruikers verzamelen en gebruiken voor de volgende doeleinden:

om een ​​promotie, win actie, enquête of andere functie van de site uit te voeren
om gebruikers informatie te sturen die zij overeenkwamen te ontvangen over onderwerpen waarvan wij denken dat ze voor hen van belang zijn
om periodiek e-mails te verzenden zoals nieuwsbrieven
Als u besluit zich aan te melden voor onze mailinglijst, ontvangt u e-mails die bedrijfsnieuws, updates, gerelateerde product- of service-informatie, enz, kunnen bevatten. Als u op enig moment wenst af te melden voor het ontvangen van toekomstige e-mails, zijn er afmeldinstructies onderaan elke e-mail.

Hoe lang?
We bewaren uw gegevens niet langer dan nodig is voor de verwerking van de doeleinden waarvoor uw gegevens zijn verzameld.

Wij bewaren uw naam en e-mailadres zolang u zich registreert voor de nieuwsbrief.

Als u zich op enig moment wilt uitschrijven voor het ontvangen van toekomstige e-mails, voegen wij gedetailleerde afmeldinstructies onder aan iedere e-mail.

Uw persoonsgegevens

Uw persoonsgegevens verwerken wij alleen indien:

de gegevensverwerking noodzakelijk is voor:
de uitvoering van een met u gesloten overeenkomst;
de goede invulling van een publiekrechtelijke taak;
de behartiging van ons gerechtvaardigd belang (tenzij uw belang of fundamentele rechten en vrijheden boven dit belang prevaleren), of;
u toestemming heeft gegeven voor de verwerking bij het verzamelen hiervan.
Hoe wij uw informatie beschermen
Wij nemen passende procedures voor het verzamelen, opslaan en verwerken van gegevens en beveiligingsmaatregelen om u te beschermen tegen ongeoorloofde toegang, wijziging, openbaarmaking of vernietiging van uw persoonlijke informatie, gebruikersnaam, transactie-informatie en gegevens die op onze Site zijn opgeslagen.

Perfect Drive Consultancy B.V. onthult potentieel persoonlijk identificeerbare en persoonlijk identificeerbare informatie alleen aan haar werknemers, aannemers en aangesloten organisaties die (i) die informatie nodig hebben om deze namens Perfect Drive Consultancy B.V. te verwerken of om diensten te leveren die beschikbaar zijn bij Perfect Drive Consultancy B.V., en (ii) die hebben afgesproken om het niet aan anderen te onthullen. Sommige van die werknemers, aannemers en aangesloten organisaties kunnen zich buiten uw eigen land bevinden; door de website van Perfect Drive Consultancy B.V. te gebruiken, stemt u in met de overdracht van dergelijke informatie aan hen. Perfect Drive Consultancy B.V. zal potentieel persoonlijk identificerende en persoonlijk identificeerbare informatie niet aan iemand verhuren of verkopen. Anders dan aan haar werknemers, aannemers en aangesloten organisaties, zoals hierboven beschreven, onthult Perfect Drive Consultancy B.V. potentieel persoonlijk identificeerbare en persoonlijk identificeerbare informatie alleen in reactie op een dagvaarding, gerechtelijk bevel of ander overheidsverzoek, of wanneer in goed vertrouwen blijkt dat openbaarmaking redelijkerwijs noodzakelijk is om het eigendom of de rechten van Perfect Drive Consultancy B.V., derden of het grote publiek te beschermen. Als u een geregistreerde gebruiker van Perfect Drive Consultancy B.V.-website bent en uw e-mailadres hebt opgegeven, kan Perfect Drive Consultancy B.V. u af en toe een e-mail sturen om u te vertellen over nieuwe functies, om uw feedback te vragen of om u op de hoogte te houden van wat er gebeurt met Perfect Drive Consultancy B.V. en eventuele producten. Als u ons een verzoek stuurt (bijvoorbeeld via een support-e-mail of via onze feedbackmechanismen), behouden we ons het recht voor deze te publiceren om ons te helpen uw verzoek te verduidelijken of te beantwoorden of om ons te helpen andere gebruikers te ondersteunen. Perfect Drive Consultancy B.V. neemt alle maatregelen die redelijkerwijs nodig zijn om u te beschermen tegen ongeautoriseerde toegang, gebruik, wijziging of vernietiging van mogelijk persoonlijk identificeerbare en persoonlijk identificeerbare informatie.

Veiligheidscriteria
Wij slaan zo min mogelijk gegevens van klanten op en zorgen ervoor dat er in onze database geen bijzonder gevoelige persoonsgegevens worden bewaard, tenzij dit niet anders kan.

Uw persoonlijke informatie delen
Wij verkopen, verhandelen of verhuren geen persoonlijke identificatie-informatie van gebruikers aan anderen. We kunnen generieke geaggregeerde demografische informatie die geen verband houdt met persoonlijke identificatie-informatie over bezoekers en gebruikers delen met onze zakenpartners, vertrouwde leden en adverteerders voor de hierboven uiteengezette doeleinden. We kunnen externe dienstverleners gebruiken om ons te helpen onze onderneming en de Site te beheren of namens ons activiteiten te beheren, zoals het versturen van nieuwsbrieven of enquêtes. We kunnen uw informatie alleen met deze derden delen voor die beperkte doeleinden, op voorwaarde dat u ons uw toestemming heeft gegeven.

Nieuwsbrieven worden verstuurd met MailPoet. Lees meer over MailChimp’s voorwaarden hier: https://www.mailpoet.com/privacy-notice/

Geaggregeerde statistieken
Perfect Drive Consultancy B.V. kan statistieken verzamelen over het gedrag van bezoekers van haar websites. Perfect Drive Consultancy B.V. kan deze informatie openbaar weergeven of aan anderen verstrekken. Perfect Drive Consultancy B.V. maakt echter geen persoonlijk identificerende informatie openbaar anders dan hieronder beschreven.

Google Analytics verzamelt informatie van gebruikers van Perfect Drive Consultancy B.V. .

Hoe we cookies gebruiken
Een cookie is een klein bestand dat toestemming vraagt ​​om op de harde schijf van uw computer te worden geplaatst. Zodra u akkoord gaat, wordt het bestand toegevoegd en helpt de cookie het internetverkeer te analyseren of laat het u weten wanneer u een bepaalde site(s) bezoekt. Met cookies kunnen webapplicaties als individu op u reageren. De web toepassing kan de werking aanpassen aan uw behoeften, voorkeuren en antipathieën door informatie over uw voorkeuren te verzamelen en onthouden. Een cookie stelt ons in staat verkeerspatronen op onze website te analyseren. Een cookie kan ons geen toegang geven tot uw computer of tot informatie die verder gaat dan wat u ons verstrekt.

We gebruiken verkeerslog cookies om te identificeren welke pagina’s worden gebruikt. Dit helpt ons gegevens te analyseren over het web verkeer en onze website te verbeteren om deze aan te passen aan de behoeften van de klant. We gebruiken deze informatie alleen voor statistische analysedoeleinden.

Over het algemeen helpen cookies ons om u een betere website te bieden, door ons in staat te stellen te controleren welke pagina’s u nuttig vindt en welke niet. Een cookie geeft ons op geen enkele manier toegang tot uw computer of enige andere informatie over u, behalve de gegevens die u met ons wilt delen.

U kunt ervoor kiezen om cookies te accepteren of te weigeren. De meeste webbrowsers accepteren cookies automatisch, maar u kunt meestal uw browserinstellingen wijzigen om cookies te weigeren als u dat wilt. Dit kan ervoor zorgen dat u niet ten volle kunt profiteren van de website.

Adverteren
Advertenties die op onze websites worden weergegeven, kunnen door adverteerders worden geleverd aan gebruikers, die cookies kunnen instellen. Met deze cookies kan de advertentieserver uw computer herkennen telkens wanneer ze u een online advertentie sturen om informatie over u of anderen die uw computer gebruiken te verzamelen. Met deze informatie kunnen advertentienetwerken onder andere gerichte advertenties leveren waarvan zij denken dat deze voor u het meest van belang zijn. Dit privacy beleid heeft betrekking op het gebruik van cookies door Perfect Drive Consultancy B.V. en heeft geen betrekking op het gebruik van cookies door adverteerders.

Sommige van onze adverteerders gebruiken af ​​en toe ook cookies. We hebben geen controle over cookies die door adverteerders worden geplaatst. We kunnen gebruik maken van advertentieservices om advertenties op de website weer te geven. Deze leveranciers kunnen cookies of vergelijkbare technologieën gebruiken om u advertenties aan te bieden die zijn afgestemd op de interesses die u heeft getoond door deze en andere sites die u heeft bezocht, om te bepalen of u een bepaalde advertentie eerder hebt gezien en om te voorkomen dat u dubbele advertenties ziet. Daarbij kunnen deze leveranciers niet-persoonlijke gegevens verzamelen, zoals uw browsertype, uw besturingssysteem, bezochte webpagina’s, tijdstip van bezoeken, bekeken inhoud, bekeken advertenties en andere klikstreamgegevens. Het gebruik van cookies of vergelijkbare technologieën door deze leveranciers van advertentieservices is onderhevig aan hun eigen privacy beleid, niet aan het onze, en de serviceprovider wijst alle aansprakelijkheid in verband daarmee af.

Links naar andere websites
Onze Site kan links bevatten naar andere websites, zoals bijvoorbeeld via een link, een affiliatie programma, een samenwerking met link(s) of via de shop met affiliatie links. Zodra u deze links echter hebt gebruikt om onze site te verlaten, moet u er rekening mee houden dat we geen controle hebben over die andere website. Daarom kunnen wij niet verantwoordelijk worden gehouden voor de bescherming en privacy van alle informatie die u verstrekt tijdens het bezoeken van dergelijke sites en dergelijke sites vallen niet onder deze privacyverklaring. Deze sites vallen niet onder dit privacybeleid en als u vragen heeft over hoe een site uw informatie gebruikt, dient u de privacyverklaring van die site controleren.

Google Adsense
Sommige van de advertenties worden mogelijk door Google weergegeven. Het gebruik van de DART-cookie door Google maakt het mogelijk om advertenties aan Gebruikers te tonen op basis van hun bezoek aan onze Site en andere sites op internet. DART gebruikt “niet-persoonlijk identificeerbare informatie” en houdt GEEN persoonlijke informatie over u bij, zoals uw naam, e-mailadres, fysiek adres, enz. U kunt ervoor kiezen om de DART-cookie niet te gebruiken door de Google-advertentie- en inhoudsnetwerk privacy te bezoeken op http://www.google.com/privacy_ads.html / https://privacy.google.com/businesses/processorterms/

Google Analytics
We gebruiken Google Analytics, dat cookies gebruikt en gegevens verzamelt van onze websitebezoekers, zoals welke delen van de Site het meeste verkeer ontvangen, hoe vaak bezoekers naar een bepaalde pagina gaan en de duur van hun bezoeken, algemene geografische locatie-informatie, of de bron van doorverwezen verkeer naar onze Site (bijv. bezoeken via een zoek machine of Pinterest, enz.). Google Analytics verzamelt ook het IP-adres dat aan u is toegewezen op de datum van uw bezoek. We verzamelen of bewaren uw IP-adres niet afzonderlijk met uw persoonlijke gegevens buiten de gegevens die we in Google Analytics gebruiken. Meer informatie over Google Analytics, inclusief het gebruik van cookies hier.

Gelieerde / affiliatie Links
Perfect Drive Consultancy B.V. is een deelnemer aan het Amazon Services LLC Associates-programma en Bol.com programma. Dit zijn affiliate-advertentieprogramma’s ontworpen om sites een middel te bieden om advertentiekosten te verdienen door te adverteren en te linken naar Amazon.com of Bol.com. We kunnen ook andere partnerprogramma’s gebruiken en met een link verwijzen naar sites van derden. Als u op een partnerlink klikt, dient u het privacybeleid van die derde partij lezen om te begrijpen wat er gebeurt met de persoonlijke informatie die u aan die derde partij verstrekt. We hebben geen kennis van of controle over wat er gebeurt met de persoonlijke informatie die u aan derden verstrekt en zijn niet verantwoordelijk voor de openbaarmaking of het gebruik van uw persoonlijke gegevens door derden.

Bedrijfsoverdrachten
In het onwaarschijnlijke geval dat Perfect Drive Consultancy B.V. failliet gaat of ermee stopt, is gebruikersinformatie een activa die wordt overgedragen of verkregen door een derde partij. U erkent dat dergelijke overdrachten kunnen voorkomen en dat mogelijk uw persoonlijke gegevens voort worden gebruikt zoals hier uiteengezet in dit beleid.

Wijzigingen in dit privacybeleid
Perfect Drive Consultancy B.V. heeft de bevoegdheid om dit privacybeleid op elk gewenst moment bij te werken. We moedigen Gebruikers aan om deze pagina regelmatig te controleren op eventuele wijzigingen om op de hoogte te blijven van hoe we helpen de persoonlijke informatie die we verzamelen te beschermen. U erkent en gaat ermee akkoord dat het uw verantwoordelijkheid is om dit privacybeleid periodiek te herzien en u bewust te worden van wijzigingen.

Uw acceptatie van deze voorwaarden
Door deze Site te gebruiken, geeft u aan dat u akkoord gaat met dit beleid. Als u niet akkoord gaat met dit beleid, gebruik dan onze Site niet. Als u de Site blijft gebruiken na het plaatsen van wijzigingen in dit beleid, wordt u geacht deze wijzigingen te aanvaarden.

Toegang tot uw gegevens
Op verzoek doen wij aan bezoekers van onze website mededeling over de persoonsgegevens die van hen worden verwerkt. Eventuele onjuiste gegevens kunnen worden beperkt, verbeterd, aangevuld of verwijderd. Als u toegang wenst tot deze informatie, of uw persoonlijke gegevens wenst te veranderen neemt u dan contact met ons op via onderstaand e-mail adres. U heeft het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens.

Uw persoonlijke gegevens bijwerken en afmelden
U kunt zich op elk gewenst moment afmelden voor onze nieuwsbrief door op de link ”unsubscribe” te klikken onder aan onze e-mails of door een e-mail te sturen naar info@perfect-drive.nl. Door onze website te gebruiken, stemt u in met het verzamelen en het gebruik van de informatie die u ons verstrekt, zoals uiteengezet in dit privacy beleid. We kunnen dit privacy beleid van tijd tot tijd en zonder kennisgeving wijzigen, dus zorg ervoor dat u af en toe even terug komt op deze pagina. Als u vragen of opmerkingen heeft over onze verzameling, gebruik of openbaarmaking van uw persoonlijke gegevens, neem dan contact met ons op via info@perfect-drive.nl.

Houd er echter rekening mee dat het technisch niet altijd mogelijk kan zijn om elke record van de informatie die u ons hebt verstrekt te wissen of anderszins te verwijderen, zoals informatie die is opgeslagen op back-up tapes of back-up servers. Wij zijn niet verantwoordelijk voor en kunnen geen controle uitoefenen over de persoonlijk identificeerbare informatie die u aan derden hebt verstrekt.

Contact met ons opnemen
Bij vragen over dit privacybeleid, de site, of over het verwijderen of corrigeren van uw persoonlijke gegevens neem dan contact op met Perfect Drive Consultancy B.V. via info@perfect-drive.nl. Via dit e-mail adres kunt u ook uw gegevens inzien, om rectificatie of wissing van uw persoonsgegevens vragen.